globe

Grafisk industri

Quote-box-printingKvalitetskontrol af print med et Dino-Lite USB microscope.

"Med Dino-Lite digitalmikroskoper har den grafiske branche fundet en fleksibel og alsidig måde til at kontrollere kvaliteten af udskrifter, trykplader og papirstruktur."

Trykkerier er begejstrede for de muligheder som Dino-Lite giver hvad angår kvalitetskontrol af udskrivning og papir.
Niels Brügemann, ejer af trykkeriet Brügemann: "Med Dino-Lite USB-mikroskopet kan vi nemt kontrollere udskrifter og offsetplader ned til de mindste detaljer! Dino-Lite USB-mikroskopet er et fantastisk supplement til det gamle forstørrelsesglas, som vi har brugt i årtier! USB-mikroskopet forstørrer op til 200x, hvilket gør os i stand til nemt at kontrollere udskrifter eller papirstruktur ned til de mindste detaljer. Med et tryk på knappen, bliver billederne gemt på pc'en. Udover kontrol af udskrifter kan vi også kontrollere offsetplader for ujævnheder."

Ifølge Katinka Hetem van Wijk, produktchef for materialer hos Tetterode-Nederland, letter Dino-Lite formidling af tekniske aspekter meget mere effektivt i den grafiske branche. "Med Dino-Lite er vi i stand til at zoome ind på trykket eller pladen, hvilket gør årsagen til et (print-teknisk) problem meget tydeligere. Især alternativet til at maile ("fotos") gør kommunikation i vores fag meget mere effektiv.