globe

Trichologi/ hår

Quote-box-hairHår- og hovedbundsevaluering med Dino-Lite TrichoScope

"Dino-Lite TrichoScope gør det muligt for hårspecialister at genkende problemer med hår og hovedbund"

Virksomheden Hantesis sælger en bred vifte af hårbehandlingsprodukter til professionelle frisører i hele Europa. Udover det, sælger Hantesis Dino-Lite TrichoScope. "TrichoScope gør det muligt for hårspecialister, der sælger vores produkter, at genkende problemer med hår og hovedbund," forklarer Hantesis marketing manager, Luca Dellaversana. "Vores hårspecialister kan studere håret og hovedbunden med TrichoScope og finde ud af, hvad problemet er og hvordan det kan løses. Enheden er meget nem at bruge og på grund af USB-forbindelsen, kan kunderne se resultatet på skærmen sammen med specialisten. Det forstørrede billede kan anvendes til at forklare kunden, hvordan vores produkter kan hjælpe med at løse problemet. Brug af TrichoScope giver merværdi til vores produkter og støtter vores hårspecialister i deres arbejde. "

Quote-box-hair2

"Det viser, at vi tager vores virksomhed og vores kunder alvorligt" Hantesis havde arbejdet med er hårmikroskop før, men det var ikke nogen succes, fordi det var dyrt, forstørrelsen var lav, og man skulle studere manualen, før man kunne bruge det. Dellaversana: "Så stødte vi på TrichoScope fra Dino-Lite. Nem at betjene, indbygget LED-belysning, strømforsynet via USB og til en gunstig pris. Vi udnyttede denne mulighed, og jeg anslår, at omkring 1000 hårspecialister nu arbejder med TrichoScope. Det viser, at du tager din virksomhed og dine kunder alvorligt og leverer tilpassede løsninger til de virkelige problemer. Så vi vil fortsætte med at tilbyde Dino-Lite TrichoScope som en del af det udvalg af tilbehør, som vi leverer til vores kunder. Der er en klar efterspørgsel på dette."

 

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...