globe

N3C-A

N3C-A koaksial lyshætte er et nyttigt tilbehør til Dino-Lite Edge modellerne i Long Working Distance udvalget. Især ved overflader, der er svære at inspicere, såsom metal, plast eller glas kan der drages fordel af denne tilføjelse.

Inde i den lille og lyshætte er der et genialt spejlsystem, hvor en stråleleder er monteret. Kombinationen af koaksialt lys, et meget følsomt kamera og en forstørrelse på op til 140 gange, gør det muligt at se selv de mindste ridser eller uregelmæssigheder i enhver overflade. Det koaksiale lys fjerner også forstyrrende skygger og gør det lettere at se ind i små huller i det materiale, du ønkser at kontrollere.

NC3-A koaksiale lys er udskiftelige med andre hætter i Dino-Lite udvalget. Det optimale resultat kan opnås ved at anvende den i kombination med andre Dino-Lite Edge modeller fra udvalget i Long Working Distance (LWD).

Yderligere information

 • Details

 • Accessory range:
  Light and control
 • Price range:
  €50,00 - €150,00
 • ESD-Safe:
  No
 • Dimensions:
  18.5mm (H) x 30.3mm (D)
 • Weight:
  6 g
 • Compatible with:
  All Edge models (AM41xx, AM45xx, AM48xx, AM71xx, AM75xx, AM78xx, AM79xx)
 • Package contents:
  N3C-A coaxial light cap, Quick start guide
 • Warranty:
  1 year European warranty

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDenne MZTL-model har en lang arbejdsafstand, polarisationsfilter og en tredje (udskiftelig) polariseringshætte samt aluminiumlegeringshus.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...