globeDINO-LITE I LANDBRUG, GARTNERI
OG PRYDPLANTEPRODUKTION

Alle firmaer, der arbejder med landbrug, gartneri og blomsterdyrkning forsøger at optimere plantevæksten og gøre processen så effektiv som mulig. Der ligger mange udfordringer i at forbedre kvalitet, næringsindhold og udbytte. En af disse udfordringer består i at undgå angreb fra skadedyr, som kan hæmme planternes vækst og ødelægge dem. Skadedyrsangreb kan resultere i for tidligt løvfald, skade på knopper, og at hele planten går til med et stort økonomisk tab til følge.

 
 

Antallet af små insekter på planter, blomster, frugter og grøntsager er enormt. Eksempelvis er bladlus og mider (hvoraf der kendes over 48.000 forskellige arter) frygtet blandt gartnerier, da de formerer sig hurtigt og ikke – eller næsten ikke – kan ses med det blotte øje. Væksthusmider kan forårsage omfattende skader på eksempelvis tomatplanter, da tusindvis af mider kan sidde på et enkelt blad, hvor de ofte overses pga. deres ringe størrelse (under 0,1 mm). Man benytter ofte pesticider for at forhindre skadedyrene i at sprede sig. Det giver ikke mening at sprøjte alle planter eller hele drivhuse, da det både er dyrt og ofte skadeligt for miljøet.

Derfor er det nødvendigt at sprøjte lokalt, og derfor er det vigtigt, at man opdager og lokaliserer mider, lus, parasitter, svampesporer og andet skadeligt. Det er her, at Dino-Lite digitalmikroskopet kommer ind. Dino-Lite mikroskoper bruges verden over inden for landbrug, gartneri og prydplanteproduktion og er et fantastisk stykke værktøj til opdagelse af skadedyr og nedbringelse af mængden af sprøjtegifte, så afgrøderne kan dyrkes mere effektivt og sundt.

Se introduktionsvideoen for yderligere information.


Dino-Lite i brug i a tomat grønne husUser story: “Få styr på skadedyr i drivhuset med Dino-Lite "


Bromeliads / Mealy bugsChrysanthemums / Chrysanths
AM4115T-AGRI

 • 1.3 Megapixel resolution
 • Versatility due to exchangeable caps
 • 20-220x Magnification
 • With magnification lock
Read More

WF-10 AGRI

 • Dino-Lite WiFi Streamer
 • Capture Images & Video
 • Broadcast up to 15m (50ft)
 • Wireless Microscope Solution

Read More

AM4115T-GFBW AGRI

 • 1.3 Megapixel resolution
 • 480nm excitation and 510nm emission filter
 • 20-220x Magnification
 • To observe GFP, FITC
Read More

For more information
click here.

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDenne MZTL-model har en lang arbejdsafstand, polarisationsfilter og en tredje (udskiftelig) polariseringshætte samt aluminiumlegeringshus.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...