globe

Dino-Lite til elektronikindustrien (ESD-sikker)


esd-6esdDino-Lite tilbyder et komplet sortiment af Elektrostatisk Udladning (ESD)-sikre digitalmikroskoper og tilbehør, specielt designet med elektronikbranchens behov i tankerne.

De ESD-sikre mikroskop-modellers robuste aluminiumshus genererer ikke nogen væsentlig statisk elektricitet. De særlige ESD-sikre stativer færdiggøres med en specielt formuleret, ESD-sikker belægning, der er udviklet til miljøer, der involverer følsomme elektroniske kredsløb. Dette gør Dino-Lite til et sikkert og vigtigt redskab for enhver person i elektronikindustrien, til inspektion, kvalitetskontrol, bearbejdning/reparation eller præcisionsmontage-opgaver.


Anvendelser:

  • Lod-inspektionesd-8esd-5
  • Komponent-inspektion
  • Fejlanalyse
  • Kvalitetskontrol
  • Opdagelse af falske komponenter
  • BGA-inspektionssamling


Egenskaber:

esd-7Alle USB Dino-Lite-modeller leveres med en professionel, flersproget softwarepakke, både til Windows og MacOS. Med softwaren, kan billeder og videoer optages, eller deles live over internettet, hvilket gør det meget nemt at samarbejde med kolleger, kunder eller leverandører over hele verden. Den integrerede målefunktionalitet med kalibreringsmulighed muliggør nøjagtige målinger af alle slags (linje, cirkel, vinkler, polygoner, osv.)

Den integrerede, fuldt justerbare polarisator reducerer refleksioner fra lysdioder, hvilket resulterer i krystalklare billeder af høj kvalitet.

Flere modeller tilbyder en lang arbejdsafstand, som gør arbejde under mikroskopet muligt. Microtouch øjebliksbillede-funktionen gør det nemt at tage billeder, blot ved at røre ved sensoren på mikroskopet.

For situationer, hvor billedoptagelse ikke er påkrævet, men realtidsbilleder er af afgørende betydning, er Dino-Lite VGA-modellerne med D-Sub-forbindelse det rigtige valg. De tilbyder en meget høj billedhastighed (op til 60 billeder/sekund) og krystalklare billeder.

esd-1 esd-2 esd-10 esd-9

 

Brochure til elektronikindustrien (ESD-Sikkerhed)