globe

RK-06-AE

Vierkante metalen voet met verticale buis en een houder die in verschillende hoogtes instelbaar is. De RK-06-AE heeft een horizontale buis die het mogelijk maakt om extra flexibiliteit te hebben op het horizontale vlak. De RK-06-AE heeft een anti-statische bodemplaat, in plaats van de standaard MS36B bodemplaat. Het RK-06-AE statief is ontworpen voor gebruik met de volledige serie Dino-Lite ESD-veilige digitale microscopen en is uitgerust met een zeer fijn afstelmechanisme.

De Dino-Lite The RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De The RK-06-AE is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.


De verstelbare horizontale arm heeft een bereik van 15 cm met 360 graden rotatie en met de RK-10-EX-arm (inbegrepen) kan het bereik worden uitgebreid om grotere objecten onder de microscoop te bekijken. Voor de The RK-06-AE zijn verschillende optionele accessoires beschikbaar, zoals de flexibele arm RK-10-FX of de RK-10-PX arm met XY functie. Met al deze functies is de The RK-06-AE het ideale mid-range statief voor nauwkeurige oriëntatie en maximale flexibiliteit.
» Beschikbare uitbreidingen voor het RK-06A statief:

 • RK-10-EX: extra horizontale arm (inbegrepen)
 • RK-10-FX: flexibele arm uitbreiding
 • RK-10-VX: verticale arm uitbreiding
 • RK-10-PX: een XY-arm waarmee zeer precies en gelijkmatig bewogen kan worden, geschikt voor allerlei toepassingen waarbij een nauwkeurige X/Y-as beweging nodig is.

RK-10-EX RK-10-FX RK-10-VX RK 10 PX

Aanvullende informatie

 • Details

 • Accessory range:
  Professional stands
 • Price range:
  €150,00 - €250,00
 • ESD-Safe:
  Yes
 • Dimensions:
  22 cm (L) x 15 cm (W) x 27 cm (H)
 • Weight:
  1060 g
 • Compatible with:
  All Dino-Lite models
 • Package contents:
  Stand, HD-P1 holder, RK-10-EX horizontal arm
 • Warranty:
  1 year European warranty

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...