globe

Dino-Lite voor de elektronica industrie (ESD-veilig)


esd-6esdDino-Lite biedt een volledige serie tegen elektrostatische ontladingen (ESD) beveiligde digitale microscopen en accessoires, specifiek ontworpen voor de behoeften van de elektronica industrie.

De robuuste aluminium behuizing van de ESD-veilige microscoopmodellen produceert geen significante statische elektriciteit. De speciale ESD-veilige standaarden zijn afgewerkt met een speciaal samengestelde ESD-veilige coating, ontwikkeld voor omgevingen met gevoelige elektronica. Dit maakt de Dino-Lite een veilig en essentieel gereedschap voor eenieder in de elektronica-industrie, voor inspectie, kwaliteitscontrole, herbewerking/reparatie, of precisiemontagetaken.


Toepassingen:

  • Soldeerinspectieesd-8esd-5
  • Onderdeleninspectie
  • Foutenanalyse
  • Kwaliteitscontrole
  • Detectie van namaakonderdelen
  • BGA-montage-inspectie


Eigenschappen:

esd-7Alle Dino-Lite USB-modellen worden geleverd met een professioneel, meertalig softwarepakket, voor Windows en MacOS. Met deze software kunnen afbeeldingen en video's worden gemaakt, of live worden gedeeld via het internet, wat het eenvoudig maakt om samen te werken met collega's, klanten, of leveranciers over de hele wereld. De geïntegreerde meetfunctie met kalibratieoptie zorgt voor nauwkeurige metingen (lijn, cirkel, hoeken, veelhoeken, etc.)

De geïntegreerde, volledig instelbare polarisator vermindert reflectie van de LEDs die kan optreden, wat kraakheldere beelden van hoge kwaliteit oplevert.

Verschillende modellen bieden een grote werkafstand, wat werken onder de microscoop mogelijk maakt. Met de Microtouch opnamefunctie kunnen eenvoudig foto's worden gemaakt, door simpelweg de sensor op de microscoop aan te raken.

Voor situaties waarin geen beelden hoeven worden vastgelegd, maar realtime beelden belangrijk zijn, zijn de Dino-Lite VGA-modellen met D-Sub-connector de juiste keuze. Deze bieden een zeer hoge frame rate (tot 60 fps) en kraakheldere beelden.

esd-1 esd-2 esd-10 esd-9

 

Brochure voor de Electronica Industrie (ESD-Veiligheid)

 

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...