globe

Dino-Lite Software

Een professionele, betrouwbare software omgeving is van vitaal belang bij het werken met een computer accessoire als een USB microscoop. Alle Dino-Lite USB producten worden geleverd met een in-house ontwikkeld softwarepakket. De DinoCapture software wordt constant verder ontwikkeld, is gratis voor Dino-Lite gebruikers en is voorzien van een automatische update functie. Dino-Lite software is beschikbaar voor Windows en Macintosh computers. De Dino-Lite software is intuïtief, gebruiksvriendelijk en kan vrijwel zonder training gebruikt worden. Gratis online en e-mail support is beschikbaar voor alle Dino-Lite gebruikers

De DinoCapture 2.0 software is beschikbaar in vele talen zoals: Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Japans, Portugees, Italiaans, Russisch, Nederlands, Grieks, Hongaars, Pools, Roemeens, Zweeds, Fins, Deens, Tsjechisch, Kroatisch, Noors, Turks.

WELK DINO-LITE MODEL HEB IK?

Software

 windows logo

Windows Software

DinoCapture 2.0
 50.86 MB
 30-04-2021

DinoCapture 2.0 version 1.5.44 Release Notes (2021-11-25)
Fixes:
• Fixed exposure control issue on EdgePLUS models.
• Fixed issue when printing images with crosshair at 1280 x 1024 resolution.

BELANGRIJK:
  • Gelieve de Dino-Lite niet aan te sluiten tot de software installatie volledig is afgerond!

apple logo

MAC OS Software

BELANGRIJK:
  • Gelieve de Dino-Lite niet aan te sluiten tot de software installatie volledig is afgerond!
  • Niet alle Dino-Lite modellen werken met alle versies van MacOS.
  • Zie voor meer informatie de MacOS compatibility chart.

   appeltje

DinoConnect

gebruik uw digitale dino-lite microscoop draadloos met een ipad, iphone of ander mobiel apparaat


  

DinoDirect (Android)

Directe USB-aansluiting voor ondersteunde apparaten


app link

Drivers

 windows logo

Windows Device Drivers

BELANGRIJK:

apple logo

MAC Device Drivers

BELANGRIJK:

  • Please be noticed this driver is no longer supported from MAC OS El Capitan.
  • Gelieve de Dino-Lite niet aan te sluiten tot de software installatie volledig is afgerond!
  • Installeer eerst de drivers en daarna pas de software!
  • Niet alle Dino-Lite modellen werken met alle versies van MacOS.
  • Zie voor meer informatie de MacOS compatibility chart.

ARCHIEF


Gelieve er rekening mee te houden dat er vanwege de introductie van DinoCapture 2.0 geen nieuwe updates van de DinoCapture 1.0 software meer zullen komen. Hier vindt u de laatst beschikbare versies van DinoCapture 1.0 voor de diverse Dino-Lite modellen:

Dino-Lite Plus and Pro and DinoEye (AM311S/AM313/AM413/AM411/AM423/AMH/AM451)
Dino-Lite AM211/310/311/321
Dino-Lite EarScope Basic (MAM311H)
Dino-Lite Plus, Pro, AM351 and DinoEye special version with multi-scope support

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...