globe

Dino-Lite WF-10 WiFi Streamer

wifi-sym

             Gebruik uw digitale Dino-Lite microscoop draadloos
           met een iPad, iPhone of ander mobiel apparaat

       

 

wf 10 2 res wf 10 main res   
         
icon-feature1   icon-feature2   icon-feature3

Live Streaming

  

Beelden en video's opslaan

  

Verzenden tot op 15m

         
Draadloze overdracht van het Dino-Lite
livebeeld naar uw mobiele apparaat
  Gebruik de iPhone/iPad of Android app
om beelden en video's op te slaan
  Verzend tot op 15m (50 ft)
en naar meerdere apparaten

 


 

Draadloze microscopie oplossing

 

Uitgebreide compatibiliteit

 
Gebruik een Dino-Lite via WiFi   iOS, Android en andere mobiele apparaten  
wf10 multiple devices   phones  

 

  

 

  
       
Ideaal voor veldwerk, klaslokalen en presentaties. De WiFi Streamer maakt het mogelijk om live beelden van een geschikt model Dino-Lite over te dragen naar een geschikt mobiel apparaat.
Verzend tot op 15m (50 ft). Gelijktijdig naar meerdere apparaten streamen.
  Gebruik de WiFi Streamer met bijna alle Dino-Lite USB modellen in combinatie met een iOS, Android of ander mobiel apparaat.  

 


 

Screenshots

           

screenshot1 res

 

screenshot2 res

 

screenshot3 res

  

screenshot4 res

 

  

 

  

 

   
(*Click to enlarge the image)             
             

 


 

Mobiele app downloaden

     
appstore     playstore
       

 


 

Meer informatie:

wf 10     

Productpagina:
Dino-Lite WiFi Streamer (WF-10)

         
             
             

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...