globe

SDK

 

sdkDino-Lite biedt een Software Development Kit (SDK) aan, die bedrijven de mogelijkheid biedt om de Dino-Lite eenvoudig aan te sturen. Met de Dino-Lite SDK kunnen gebruikers op eenvoudige wijze de Dino-Lite producten (Niet compatible met Dino-Lite Basic modellen) in hun eigen machines of opstelling integreren om zo een unieke combinatie van hardware en software te maken.

De SDK biedt zowel C++, C# en Visual Basic code, alsook OCX componenten voor maatwerktoepassingen en werkt met iedere Windows-compatible machine. De SDK biedt ontwikkelaars de volledige controle over LEDs en Microtouch van de Dino-Lite. Tevens biedt het eenvoudige methodes voor kleur-extractie, real time binary beelden, beeldvergelijking, beeldrotatie en veel meer functies. Bij de SDK is uitgebreide documentatie in de vorm van een PDF bestand beschikbaar. De SDK wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan Dino-Lite partners en klanten die value added oplossingen willen bieden. Voor het gebruik van de SDK dient een gebruikersovereenkomst te worden ondertekend. Vul het onderstaande formulier in om de licentieovereenkomst aan te vragen. Zodra we de getekende overeenkomst hebben ontvangen ontvangt u binnen 1-2 werkdagen een link om de SDK te downloaden.

Ook beschikbaar:  SDK DinoConnect voor Android  android logo , SDK iOS voor Apple  apple logo , SDK voor LabVIEW  labview 23x20
Welk Dino-Lite model heb ik?     
serial  

 

Please note: Fields with a (*) symbol are required. The serial number and model number can be found on the service tag attached to the USB cable of the Dino-Lite.
Invalid Input

Invalid Input

Please select your gender!

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please select the SDK version you are interested in

Please enter your Dino-Lite model!

Please enter your Dino-Lite serial number which can be found on the service tag attached to the USB cable.

Invalid Input

Please give some additional information!

Invalid Input

Om de toestemming voor het verzamelen en opslaan van mijn bedrijfs- / persoonlijke gegevens in te trekken, gebruik alstublieft dit formulier