globe

sample 1 sample 3 
sample 2 sample 4

Wilt u uw materiaal laten testen?

Stuur uw te testen materiaal en wij sturen u een aantal sterk vergrote beelden gemaakt met een Dino-Lite digitale microscoop. Gratis!

Duizenden gebruikers over de hele wereld gebruiken Dino-Lite dagelijks voor een breed scala aan kwaliteitscontrole taken. Dino-Lite is uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd en betrouwbaar instrument voor het onderzoeken van allerlei kleine voorwerpen en materialen, zoals metaal, glas, kunststof, textiel, papier, weefsel of ander biologisch materiaal. Als u niet zeker weet welk Dino-Lite model het beste geschikt zou zijn voor u, dan kunt u uw materiaal opsturen en zullen wij u een aantal sterk vergrote Dino-Lite beelden sturen inclusief een advies voor het meest geschikte model. Gratis natuurlijk!

Invalid Input

Invalid Input

Please select your gender!

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your full adress details or write No.

Invalid Input

* In het geval van terugsturen van zwaar of omvangrijk materiaal zullen de werkelijke verzendkosten in rekening worden gebracht, we zullen altijd vragen om uw bevestiging voor verzending.
Als u niet wilt dat de foto's gemaakt van het door u geleverde materiaal worden gebruikt voor commerciële redenen vink dan dit vakje aan. Zonder toestemming zullen wij uw bedrijfsnaam of productnaam niet gebruiken in enige communicatie.
Invalid Input

Om de toestemming voor het verzamelen en opslaan van mijn bedrijfs- / persoonlijke gegevens in te trekken, gebruik alstublieft dit formulier

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...