globe

Dino-Lite Software

Een professionele, betrouwbare software omgeving is van vitaal belang bij het werken met een computer accessoire als een USB microscoop. Alle Dino-Lite USB producten worden geleverd met een in-house ontwikkeld softwarepakket. De DinoCapture software wordt constant verder ontwikkeld, is gratis voor Dino-Lite gebruikers en is voorzien van een automatische update functie. Dino-Lite software is beschikbaar voor Windows en Macintosh computers. De Dino-Lite software is intuïtief, gebruiksvriendelijk en kan vrijwel zonder training gebruikt worden. Gratis online en e-mail support is beschikbaar voor alle Dino-Lite gebruikers

De DinoCapture 2.0 software is beschikbaar in vele talen zoals: Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Japans, Portugees, Italiaans, Russisch, Nederlands, Grieks, Hongaars, Pools, Roemeens, Zweeds, Fins, Deens, Tsjechisch, Kroatisch, Noors, Turks.

WELK DINO-LITE MODEL HEB IK?

Software

windows logo

Windows Software

DinoCapture 2.0
All Dino-Lite USB Series

Windows: 10, 8, 7, Vista, XP

BELANGRIJK:
  • Gelieve de Dino-Lite niet aan te sluiten tot de software installatie volledig is afgerond!

apple logo

MAC OS Software

BELANGRIJK:
  • Gelieve de Dino-Lite niet aan te sluiten tot de software installatie volledig is afgerond!
  • Niet alle Dino-Lite modellen werken met alle versies van MacOS.
  • Zie voor meer informatie de MacOS compatibility chart.

appeltje

DinoConnect

gebruik uw digitale dino-lite microscoop draadloos met een ipad, iphone of ander mobiel apparaat

DinoDirect (Android)

Directe USB-aansluiting voor ondersteunde apparaten

app link

Drivers

windows logo

Windows Device Drivers

BELANGRIJK:
  • Gelieve de Dino-Lite niet aan te sluiten tot de software installatie volledig is afgerond!
  • Installeer eerst de drivers en daarna pas de software!

apple logo

MAC Device Drivers

BELANGRIJK:

• Please be noticed this driver is no longer supported from MAC OS El Capitan.
  • Gelieve de Dino-Lite niet aan te sluiten tot de software installatie volledig is afgerond!
  • Installeer eerst de drivers en daarna pas de software!
  • Niet alle Dino-Lite modellen werken met alle versies van MacOS.
  • Zie voor meer informatie de MacOS compatibility chart.

ARCHIEF

Gelieve er rekening mee te houden dat er vanwege de introductie van DinoCapture 2.0 geen nieuwe updates van de DinoCapture 1.0 software meer zullen komen. Hier vindt u de laatst beschikbare versies van DinoCapture 1.0 voor de diverse Dino-Lite modellen:

Dino-Lite Plus and Pro and DinoEye (AM311S/AM313/AM413/AM411/AM423/AMH/AM451)
Dino-Lite AM211/310/311/321
Dino-Lite EarScope Basic (MAM311H)
Dino-Lite Plus, Pro, AM351 and DinoEye special version with multi-scope support