globe

 
share

Deel uw Dino-Lite toepassing

Sinds de introductie van de eerste Dino-Lite digitale microscoop, meer dan 10 jaar geleden, gebruiken inmiddels duizenden bedrijven wereldwijd de Dino-Lite producten voor ontelbare verschillende toepassingen.

We willen deze toepassingen en dit enthousiasme met u delen, dus daarom vragen we uw samenwerking om deze toepassingen te delen en zichtbaarder te maken.

Als u bereid bent om met ons samen te werken, dan vragen we ongeveer 15-30 minuten van uw tijd; een professionele journalist of tekstschrijver zal contact met u opnemen om de benodigde informatie te verzamelen. Een paar dagen later zult u de geschreven tekst krijgen voor goedkeuring.

Als dank voor uw hulp mag u een waardevol cadeau kiezen. Dit kan zowel een hoogwaardige kwaliteit Dino-Lite accessoire zijn (bijvoorbeeld de RK-10A standaard) of een Dino-Lite microscoop van de Pro-serie (een Dino-Lite AM4113T, bijvoorbeeld). U kunt tevens contact met ons opnemen voor aanvullende opties.

Vul alstublieft dit formulier in, dan nemen wij binnenkort contact met u op.
(Dino-Lite Europe kan niet alle toepassingsverhalen toelaten, alleen relevante deelnemers ontvangen een gratis cadeau).

Invalid Input

Invalid Input

Please select your gender!

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Invalid Input

Invalid Input

Om de toestemming voor het verzamelen en opslaan van mijn bedrijfs- / persoonlijke gegevens in te trekken, gebruik alstublieft dit formulier

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...