globe

DermaScope/Earscope in de praktijk

Quote-box-doctor-derm-earHET GEBRUIK VAN DE DINO-LITE IN EEN HUISARTSENPRAKTIJK

Een huisarts in Baarn maakt gebruik van verschillende versies van de Dino-Lite microscopen: " de Dino-Lite DermaScope maakt betere en duidelijkere afbeeldingen van de huid dan welke andere standaard digitale camera met macrolens dan ook. Mijn Dino-Lite digital EarScope maakt prachtige afbeeldingen van de binnenkant van de gehoorgang, ik gebruik het om het trommelvlies van mijn patiënten te inspecteren, ik kan zelfs mijn eigen gehoorgang bekijken met de EarScope.

Doordat de Dino-Lite microscopen direct via een USB kabel verbonden kunnen worden aan mijn PC, kan ik de afbeeldingen direct op een groot scherm bekijken en kan ik deze ook aan mijn patiënten laten zien, batterijen zijn nooit leeg en door de ingebouwde LED verlichting is de belichting altijd goed. Gemaakte afbeeldingen kan ik snel en gemakkelijk opslaan en delen met collega huisartsen of dermatologen. Deze afbeeldingen kunnen middels
3 klikken van de muis worden gekoppeld aan het elektronische patiënten dossier, ook kan ik ze Quote-box-doctor-derm-ear2toevoegen aan mijn persoonlijke "bibliotheek" met huidaandoeningen.

In de toekomst zal ik de Dino-Lite DermaScope ook voor teleconsultatie gaan gebruiken. In het Meander Medisch Centrum in Baarn is een speciale polikliniek voor "verdachte plekje op de huid", na een melding van de huisarts zou de dermatoloog nu al direct bij de eerste afspraak een biopsie kunnen nemen, dit is sneller en efficiënter. Een beeld zegt meer dan 1000 worden; het moge duidelijk zijn dat ik erg gesteld ben op visualisatie".

 

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...