globe

Iridologie

Quote-box-iridologyIridologie met een Dino-Lite IriScope

Met de Dino-Lite IriScope kunnen eenvoudig haarscherpe afbeeldingen gemaakt worden van ogen en irissen. Doordat de IriScope een stevige vergroting heeft worden nauwelijks zichtbare details zichtbaar. In de natuurgeneeskunde wordt de IriScope vaak gebruikt voor irisdiagnose. Iriscopisten beoordelen de gezondheidstoestand van hun patiënten aan de hand van specifieke kleuren en tekens in de iris van het oog. Aandoeningen zoals suikerziekte, reuma of jicht laten zich volgens Iriscopisten met behulp van irisbeelden goed diagnosticeren, waarna men tot behandeling kan overgaan.

Camera speciaal voor Irisfotografie

De speciaal vormgegeven kap op de microscoopcamera zorgt ervoor dat de camera goed om het oog sluit, waardoor er eenvoudig een goede afbeelding gemaakt kan worden. De ingebouwde ledverlichting – twee witte en twee gele led's – maken een externe lichtbron overbodig, waarbij de gele led's zorgen voor betere beelden van donkere irissen. De behandelaar kan direct op het scherm kijken. Dat kan een computermonitor zijn, maar ook een laptop met Windows of MacOS of een tablet met Windows bewijst uitstekende diensten en versterkt het mobiele karakter van de IriScope.

Patiënt betrekken bij onderzoekQuote-box-iridology-2

Natuurgeneeskundig therapeut Frederike Otger uit Den Haag maakt gebruik van de IriScope: "Het is een handzame en eenvoudige microscoopcamera waarmee ik haarscherpe afbeeldingen maak van ogen en irissen. Door de instelbare vergroting kan ik goed inzoomen op het oog en zo de kleinste onregelmatigheden ontdekken. Wat ik en mijn patiënten als bijzonder prettig ervaren, is dat de gemaakte afbeeldingen direct op het scherm zichtbaar zijn. Zo is de patiënt meer betrokken bij het onderzoek en kan zelf ook beter feedback geven." Voor de natuurgenezers gelden de voordelen dat de IriScope betaalbaar is, weinig ruimte vraagt, zeer eenvoudig is in het gebruik en de beelden digitaal in het dossier van de patiënt opgeslagen kunnen worden. Frederike Otger: "In combinatie met een tablet vind ik de IriScope een prachtig middel om het moderne karakter van mijn natuurgeneeskundige praktijk te benadrukken."

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...