globe

Juwelen en horloge industrie

Quote-box-jewelry"Speciaal ontwikkeld gepolariseerd licht maakt Dino-Lite de ideale oplossing voor de inspectie van en het werken met juwelen, horloges en edelstenen".

Dino-Lite heeft een speciaal assortiment ontwikkeld voor de juweliersbranche. Speciaal ontwikkeld gepolariseerd licht maakt Dino-Lite de ideale oplossing voor de inspectie van en het werken met juwelen, horloges en edelstenen. Met de meegeleverde software (DinoCapture voor Windows en DinoXcope voor Macintosh) is de Dino-Lite een krachtig en eenvoudig te gebruiken hulpmiddel.

Een professionele oplossing voor inspectie, kwaliteitscontrole, classificatie en het werken met juwelen, horloges, diamanten en edelstenen. Het assortiment modellen met lange werkafstand (tot 15 cm) biedt de mogelijkheid om onder de microscoop te werken. De ingebouwde regelbare polarizer reduceert de weerkaatsing op glanzende objecten. Beschikbaar in composieten en aluminium behuizing.

De Dino-Lite digitale microscopen zijn ontwikkeld voor een brede groep gebruikers. In de diamant-, horloge- en juweliers branche kunnen de volgende doelgroepen worden onderscheiden:
• Horlogereparatie en Horlogemakers
• Gemmologen
• Diamantairs en Diamanthandelaren
• Diamantslijpers
• Juweliers
• Edelsteenverzamelaars

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...