globe

Lager onderwijs

Quote-box-primary-edDino-Lite in het basisonderwijs

De Dino-Lite biedt met vergrotingen tot 200x een prachtig zicht op de kleine wereld die normaal verborgen blijft. De AM2111 sluit je aan op een PC en richt je eenvoudig op het object. Geen glaasjes of preparaten maar je ziet het resultaat direct op het beeldscherm. Denk maar eens aan insecten, de structuur van materialen, drukwerk, elektronica en nog veel meer. De AM2111 heeft de juiste prijs/kwaliteit verhouding voor gebruik in de klas door de leerlingen zelf.

Het model AM4113T of AM7013MT van de Dino-Lite is geschikt voor vertoning van beelden op grote schermen en het vastleggen van afbeeldingen op afdrukkwaliteit. Dit model heeft bovendien een knop om direct op de microscoop een afdruk te maken. In de DinoCapture software kunnen met dit model bovendien metingen worden verricht. De AM4113T is het model voor de docent en in projectruimtes.

Voor het maken van goede afbeeldingen met de Dino-Lite wordt het gebruik van een statief aanbevolen. Het MS33W statief is in alle richtingen verstelbaar door de zwanenhals. De Dino-Lite wordt in de bijgeleverde houder geplaatst en kan dan scherp gesteld worden. Voor nog meer precisie is de MS35B bedoeld. De positie van de Dino-Lite kan verticaal nauwkeurig worden vastgezet en traploos worden aangepast met de verstelschroeven.

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...