globe

Trichoscopie/ Haaronderzoek

Quote-box-hairHaar- en hoofdhuidonderzoek met een Dino-Lite TrichoScope

"Met de TrichoScope kunnen haarspecialisten die onze producten verkopen eventuele haar- en hoofdhuidproblemen vaststellen"

De firma Hantesis verkoopt een breed assortiment haarproducten waar professionele kapsalons in heel Europa mee werken. Maar Hantesis levert ook de Dino-Lite TrichoScope. "Met de TrichoScope kunnen haarspecialisten die onze producten verkopen eventuele haar- en hoofdhuidproblemen vaststellen", zegt marketingmanager Luca Dellaversana van Hantesis. "Door het haar, de haarschacht en de hoofdhuid tot in detail te kunnen bestuderen met de TrichoScope, kunnen onze haarspecialisten vaststellen wat het probleem is en hoe het kan worden opgelost. Het apparaat is heel eenvoudig in het gebruik en dankzij de USB-verbinding kunnen klanten op het computerscherm meekijken met de haarspecialist. Met het vergrote beeld kan de klant worden voorgelicht en kan de haarspecialist de remedie uitleggen die wij met onze producten kunnen bieden. De inzet van de TrichoScope geeft dus duidelijk meerwaarde aan onze producten en ondersteunt de haarspecialist bij zijn of haar werk."

"Het laat zien dat je je vak en je klanten serieus neemt"

Quote-box-hair2Al eerder werkte Hantesis met een trichoscope maar vanwege de prijs, de belabberde vergrotingsmogelijkheden en het feit dat een handleiding noodzakelijk was om het apparaat correct te kunnen bedienen, werd het geen succes. Dellaversana: "Tot we de TrichoScope van Dino-Lite zagen. Makkelijk te bedienen, ingebouwde ledverlichting, voeding via de usb-kabel en zeer betaalbaar. Op dat moment hebben we de schouders eronder gezet en ik schat dat zeker duizend haarspecialisten nu met de TrichoScope werken. Het laat zien dat je je vak en je klanten serieus neemt en dat je bij mogelijke problemen oplossingen kunt bieden in de vorm van producten die op het probleem zijn afgestemd. De Dino-Lite TrichoScope blijft dus onderdeel uitmaken van de accessoires die wij aan onze klanten kunnen leveren. Het voorziet duidelijk in een behoefte."