globe

Trichoscopie/ Haaronderzoek

Quote-box-hairHaar- en hoofdhuidonderzoek met een Dino-Lite TrichoScope

"Met de TrichoScope kunnen haarspecialisten die onze producten verkopen eventuele haar- en hoofdhuidproblemen vaststellen"

De firma Hantesis verkoopt een breed assortiment haarproducten waar professionele kapsalons in heel Europa mee werken. Maar Hantesis levert ook de Dino-Lite TrichoScope. "Met de TrichoScope kunnen haarspecialisten die onze producten verkopen eventuele haar- en hoofdhuidproblemen vaststellen", zegt marketingmanager Luca Dellaversana van Hantesis. "Door het haar, de haarschacht en de hoofdhuid tot in detail te kunnen bestuderen met de TrichoScope, kunnen onze haarspecialisten vaststellen wat het probleem is en hoe het kan worden opgelost. Het apparaat is heel eenvoudig in het gebruik en dankzij de USB-verbinding kunnen klanten op het computerscherm meekijken met de haarspecialist. Met het vergrote beeld kan de klant worden voorgelicht en kan de haarspecialist de remedie uitleggen die wij met onze producten kunnen bieden. De inzet van de TrichoScope geeft dus duidelijk meerwaarde aan onze producten en ondersteunt de haarspecialist bij zijn of haar werk."

"Het laat zien dat je je vak en je klanten serieus neemt"

Quote-box-hair2Al eerder werkte Hantesis met een trichoscope maar vanwege de prijs, de belabberde vergrotingsmogelijkheden en het feit dat een handleiding noodzakelijk was om het apparaat correct te kunnen bedienen, werd het geen succes. Dellaversana: "Tot we de TrichoScope van Dino-Lite zagen. Makkelijk te bedienen, ingebouwde ledverlichting, voeding via de usb-kabel en zeer betaalbaar. Op dat moment hebben we de schouders eronder gezet en ik schat dat zeker duizend haarspecialisten nu met de TrichoScope werken. Het laat zien dat je je vak en je klanten serieus neemt en dat je bij mogelijke problemen oplossingen kunt bieden in de vorm van producten die op het probleem zijn afgestemd. De Dino-Lite TrichoScope blijft dus onderdeel uitmaken van de accessoires die wij aan onze klanten kunnen leveren. Het voorziet duidelijk in een behoefte."

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...