globe

DINO-LITE PROGRAMVARA

En professionell, pålitlig programvarumiljö är avgörande när man arbetar med datorutrustning som ett USB-mikroskop. Alla Dino-Lite USB-produkter levereras med en egenutvecklad programvara. Den utvecklas ständigt, är gratis för Dino-Lite’s användare och har en automatisk uppdateringsfunktion, så att du alltid arbetar med den senaste versionen. DinoCapture mjukvara finns för både PC och Mac. DinoCapture mjukvara är intuitiv, användarvänlig och du kommer snabbt igång med den. Fri online- & e-post-support är tillgänglig för dig som Dino-Lite användare.

DinoCapture 2,0 mjukvaran finns tillgänglig på många språk såsom: svenska, engelska, tyska, franska, spanska, kinesiska, japanska, portugisiska, italienska, ryska, holländska, grekiska, ungerska, polska, rumänska, finska, danska, tjeckiska, kroatiska, norska, turkiska.

VILKEN DINO-LITE -MODELL HAR JAG?

Software

windows logo

Windows Software

DinoCapture 2.0
All Dino-Lite USB Series

Windows: 10, 8, 7, Vista, XP

VIKTIGT:
  • Anslut inte Dino-Lite mikroskopet förrän installationen av programvaran är klar!

apple logo

MAC OS Software

VIKTIGT:
  • Anslut inte Dino-Lite mikroskopet förrän installationen av programvaran är klar!
  • Observera att inte alla Dino-Lite modeller fungerar tillsammans med alla MacOS versioner.
  • För mer information hänvisas du till MacOS kompatibilitetstabell..

appeltje

DinoConnect

använd ditt dino-lite mikroskop trådlöst med en ipad, iphone, eller annan mobil enhet

DinoDirect (Android)

Direkt USB-anslutning till enheter som stöds.

app link

DRIVRUTINER

windows logo

Windows Device Drivers

VIKTIGT:
  • Anslut inte Dino-Lite mikroskopet förrän installationen av programvaran är klar!
  • Installera drivrutinerna innan du installerar programvaran!

apple logo

MAC Device Drivers

VIKTIGT:

• Please be noticed this driver is no longer supported from MAC OS El Capitan.
  • Anslut inte Dino-Lite mikroskopet förrän installationen av programvaran är klar!
  • Installera drivrutinerna innan du installerar programvaran!
  • Observera att inte alla Dino-Lite modeller fungerar tillsammans med alla MacOS versioner.
  • För mer information hänvisas du till MacOS kompatibilitetstabell..

ARKIV

Notera att på grund av lanseringen av Dinocapture 2.0, blir det inga fler uppdateringar eller ändringar i Dinocapture 1.0 programvara. Nedan hittar du de senaste tillgängliga versionerna av Dinocapture 1.0 för de olika Dino-Lite -modellerna:

Dino-Lite Plus and Pro and DinoEye (AM311S/AM313/AM413/AM411/AM423/AMH/AM451)
Dino-Lite AM211/310/311/321
Dino-Lite EarScope Basic (MAM311H)
Dino-Lite Plus, Pro, AM351 and DinoEye special version with multi-scope support